DEMISIE după cazul copiilor ridicați din curtea școlii, în Constanța
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Scandalul de la Constanța s-a lăsat cu o demisie. 

După ce mai mulți copii au fost luați de Poliție din curtea unei şcoli şi amendaţi, în urma unor plângeri făcute de oamenii din zonă din cauza gălăgiei, directorul școlii a demisionat. 

Directorul Şcolii 29 Constanţa, Ion-Denys Ciorogaru, și-a dat demisia. Dascălul a anunțat pe Facebook că „am considerat că această nouă reclamaţie, după ce am fost reclamat de mai multe ori la CNCD, minister, isj, instanţă, curtea de conturi etc, are legătură strict cu persoana mea. Dacă acum au ajuns să ia copiii cu duba, să amendeze şcoala ... doar ca să scape "unii" de mine? Am ales ... şi mi-am depus demisia!”.

Anunțul demisiei a fost confirmat de șeful Inspectoratului Școlar Județean, Sorin Mihai, potrivit Adevărul.

De asemenea, Ion-Denys Ciorogaru a mai povestit că vineri, 2 octombrie, în ziua în care cei opt adolescenți au fost amendați, „domnii poliţişti au venit, m-au ameninţat cu amenzi ... nu au fost interesaţi de situaţia semnalată de mine, nu au solicitat înregistrările video. Au verificat doar hârtii pe care afirmau că nu le avem dar ... le aveam, au spus că sunt expirate deşi nu erau ... au cerut butoane de panică la efracţie. Efracţia în şcoală, nu e când nu e nimeni în şcoală? Dacă da? Cine apasă butonul? Au cerut să avem acces la sala de materiale cu închidere bazată pe cod pin nu cu cheie, când i-am întrebat la ce "materiale"? Au ridicat din umeri! Când i-am întrebat dacă e vorba de materialele de curăţenie ... au zis că probabil da”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel