Demisie anunțată de primarul sectorului 1, la o săptămână de la numire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Directorul adjunct al ADP Sector 1, Alexandru Noapteș, numit în funcție în urmă cu o săptămână, și-a prezentat demisia, a anunțat vineri primarul sectorului 1, Dan Tudorache. 

"El a fost numit de către directorul general al ADP acum șapte zile. Eu am numit doar directorul general acum aproximativ 40 de zile. M-am întâlnit cu directorul general, Marian Marinescu, și i-am spus să discute cu Noapteș și să rezolve această problemă de imagine. Au discutat, iar Noapteș și-a prezentat demisia", a precizat, pentru Agerpres, edilul.

Primarul a reiterat că Noapteș a fost numit de către directorul general al ADP, Marian Marinescu, în condițiile în care acesta avea libertatea să-și facă echipa.

Citește și: Tudor Chirilă: "Un fost șpăgar ordinar". La cine se referă artistul

"Nu a fost numit de mine. A fost numit acum șapte zile de către directorul general al ADP Sector 1. I-am lăsat mână liberă să își facă echipa. Acum, chiar i-am spus: pentru următoarea propunere pe care o va face pentru postul de director general adjunct trebuie să mă consulte. I-am dat mână liberă să își facă echipa, dar uite că a greșit", a arătat Tudorache.

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, i-a cerut, vineri, directorului general al ADP, Marian Marinescu, "să ia toate măsurile legate de numire a directorului adjunct al instituției Alexandru Noapteș", astfel încât asupra instituției pe care o conduce să nu planeze nicio suspiciune privind situația juridică a personalului angajat.

Reacția dură a PNL, după numirea lui Alexandru Noapteș

Filiala PNL Sector 1 i-a solicitat vineri primarului Dan Tudorache să revizuiască numirea lui Alexandru Noapteș.

"Ultima achiziție a noii administrații este celebrul domn Alexandru Noapteș, pentru inițiați — Andi, fost director general al CFR Călători. În această calitate, domnul Noapteș a fost deosebit de atent cu sine, îngrijindu-se ca averea sa să crească considerabil, supraveghind totodată, cu la fel de multă atenție, drumul către prăpastie al CFR Călători SA. De altfel, Agenția Națională de Integritate a descoperit în conturile personale ale acestui domn suma de 1,4 milioane euro care nu putea fi justificată, ÎCCJ dispunând în urma unui proces confiscarea ei", se arăta într-un comunicat transmis de președintele filialei, Mihai Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel