Demisia lui Orban, cerută de liderii PNL: ''Face parte dintr-o campanie''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Potrivit unor informații apărute în presă, liderii PNL pregătesc un congres pentru a îl demite pe Ludovic Orban de la conducerea partidului. Prezent prin legătură telefonică la România TV, președintele PNL a ținut să clarifice lucrurile. 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la România TV că informațiile potrivit cărora liderii partidului doresc să îl demită de la conducere sunt false. 

Nu știu câta minciună gogonată, fără niciun fel de asumare, din partea cuiva din partid și care nu are nicio legătură cu realitatea. Face parte dintr-o campanie de dezinformare care este bazată pe știri false, pe minciuni gogonate, care încearcă să creeze o percepție falsă către opinia publică a realităților din PNL. Se va vedea limpede că toate aceste informații sunt niște minciuni care nu au niciun fel de bază în realitatea PNL. Partidul este într-o stare de luptă politică pe toate fronturile cu majoritatea guvernamentală, conducerea partidului acționează normal în baza mandatului încredințat de membrii partidului și chiar nu există discuții legate de o asemenea eventualitate., a spus Ludovic Orban la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel