Demisia lui Gabriel Oprea, o lovitură. Pericolul care pândește UNPR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatului UNPR Ion Răducanu, liderul grupului progresist din Camera Deputaților, a transmis un punct de vedere după decizia lui Gabriel Oprea de a părăsi partidul.

"Demisia președintelui Gabriel Oprea a fost o lovitură pentru partid, o mare pierdere! Decizia a fost surprinzătoare pentru toată lumea, însă a fost făcută în maniera cu care generalul nostru ne-a obișnuit, cu ONOARE și DEMNITATE. UNPR s-a constituit acum aproape 6 ani și a fost un partid de LIDER.Un partid în care voința unică a funcționat fără nicio problemă. După decizia lui Gabriel Oprea există pericolul ca nava cu care călătorește UNPR de 6 ani să intre în derivă din cauză că nu mai are comandant. De aceea, conform statutului pentru a trece de primul prag, secretarul general al partidului a preluat interimar președinția partidului. Se zice că nimeni nu e de neînlocuit, însă preşedintele fondator al UNPR - Gabriel Oprea va fi greu de înlocuit!", a spus Ion Răducanu.

[citeste si]

"A pus mai presus de orice interesele naţionale şi a fost un ministru eficient şi atent la nevoile celor pe care i-a reprezentat! A asigurat stabilitatea ţării şi a guvernelor din care a făcut parte! A contribuit la consolidarea sistemului de apărare şi securitate naţională! De aceea, succesorii săi vor avea o sarcină dificilă- vor trebui să combată celebrele cuvinte brâncuşiene "sub umbra unui stejar nu creşte decât iarba!Am fost şi sunt alături de Gabriel Oprea! El a plecat pentru a ajuta partidul! Ne leagă trecutul, prezentul şi cu siguranţă, viitorul!", a adăugat deputatul.

"Eu cred că este nevinovat și sper că se va dovedi cât mai curând acest lucru. Până atunci prezumția de nevinovăție e mai presus de orice acuzație. Sistemul politic actual a dorit ca Gabriel Oprea să părăsească alianța de centru-stânga și să-l lase pe Victor Ponta să-și rezolve singur problemele sale și ale PSD-ului. A refuzat și iată unde a ajuns! Constrâns de circumstanțe greu de perceput a părăsit prima scenă politică (sper că pentru scurt timp)", a mai zis Ion Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel