Demisia de la Cotroceni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
srs
srs

Anuntul facut de consilierul prezidential Peter Eckstein-Kovacs contine o incarcatura de senzational si, in acelasi timp, pune pe piata cateva semne de intrebare. Surprinzator este faptul ca o personalitate politica de talia acestui fruntas UDMR, care este si vicepresedintele grupului liberal al acestui partid, a stat alaturi de Presedintele Basescu si a inghitit de multe ori in sec sau chiar si-a muscat limba, fiind obligat sa apere cauze in care in mod vizibil nu credea si, cu toate acestea, iata, a sosit ziua cand a decis sa paraseasca Palatul Cotroceni.

Semnele de intrebare sunt, insa, mai numeroase. Iar de raspunsul corect pe care timpul il va da unora dintre necunoscute depinde intelegerea unor miscari politice facute mai degraba in subteran decat in mod transparent.

Este limpede ca unul dintre cei mai longevivi consilieri ai Presedintelui Traian Basescu a fost de multe ori in dezacord cu acesta. Si, cu toate acestea, i-a aparat in mod consecvent, loial si uneori slugarnic luarile de pozitie. Nu de putine ori s-a razboit in studiourile de televiziune, numai si numai pentru a-si ajuta Presedintele, cu personalitati ale vietii publice sau cu jurnalisti pe care, in realitate, ii simpatizeaza si ii stimeaza. Si in ale caror idei crede in mod sincer. Ce este acum nou? De ce acum, totusi, pleaca? Noutatea consta in faptul ca, pentru prima data, dezacordul dintre cei doi, consilier si Presedinte, a fost facut public. Cu alte cuvinte, ei au intrat in coliziune nu in spatele usilor inchise, ci chiar in spatiul public.

Citeşte mai departe pe Corect News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel