Demis Roussos. Familia i-a ascuns că avea cancer în fază avansată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Demis Roussos a murit, duminică noapte, la 69 de ani. Fiica muzicianului, Emily Roussos, a vorbit despre drama familiei sale, care a ales să-i ascundă celebrului și îndrăgitului artist boala de care suferea. 

Boala lui Demis Roussos a fost descoperită în stadiu avansat în luna aprilie a anului trecut. Familia i-a ascuns că suferea de cancer la stomac în fază terminală. "Știind cât îi era de frică, până la panică, de boală și moarte, mama mea vitregă, fratele meu, medicul său și cu mine am decis să nu îi spunem nimic", a afirmat fiica cântărețului, Emily, într-un interviu în Paris Match.

Chiar și pe parcursul ședințelor de chimioterapie, familia a minimalizat gravitatea bolii, spunând că sunt doar mici celule canceroase ce urmau să fie eliminate. 

Decesul fostului solist al grupului Aphrodite's Child a fost anunțat luni pe Twitter de Nikos Aliagas, prezentator foarte apropiat de cântăreț de multă vreme, spune Emily. Ea l-a autorizat "să transmită vestea îngrozitoare Franței, țară foarte dragă tatălui meu". Funeraliile lui Demis Roussos vor avea loc vineri la prânz, la Atena. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel