Demis Roussos a fost căsătorit cu o româncă din Cluj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Demis Roussos a fost căsătorit cu o americancă stabilită la Turda, județul Cluj. Pamela Rațiu Roussos a fost cea de-a doua soție a cântărețului.

Într-un interviu acordat pentru transilvaniabussines.ro în anul 2012, fosta soție a cântărețului a povestit cum i-a întâlnit pe cei doi oameni importanți din viața sa, Demis Roussos și Indrei Rațiu.

Despre Demis Roussos, aceasta a dezvăluit că  l-a întâlnit pe artist în 1983, cu ocazia unui eveniment desfăşurat în Grecia, iar pe urmă s-au căsătorit. Pamela şi-a petrecut următorii 15 ani din viaţă în Grecia, unde a lucrat la o mulţime de proiecte, a scris o carte de bucate, s-a ocupat de imaginea publică a lui Demis Roussos, a învăţat multe în domeniul decoraţiunilor florale şi a celor gastronomice şi s-a ocupat de organizarea unor evenimente.

Citește și: Demis Roussos a murit-VIDEO

De asemenea, ea s-a ocupat de imaginea şi coordonarea unor evenimente din Atena şi din alte capitale europene, a colaborat cu Warner Brothers, UNICEF şi mulţi alţii. Este laureată a Premiului Femeia Anului a Revistei Avantaje în 2007 şi a primit Medalia Regelui Mihai I pentru Loialitate în 2011.

În 2001, Pamela s-a mutat la Bucureşti pentru a înfiinţa o firma axată pe călătoriile oamenilor de afaceri şi marketing. După numeroase evenimente pline de succes, ea a ajuns să colaboreze cu Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, oraş în care s-a şi mutat după ce în 2004 s-a căsătorit cu Indrei Raţiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel