Demi Moore, desfigurată de operațiile estetice. A ajuns de nerecunoscut la 58 de ani / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Demi Moore a șocat pe toată lumea cu apariția în show-ul Fendi de la Paris Fashion Week.

Demi Moore a defilat, miercuri, pe podiumul de la Paris Fashion Week, unde a deschis prezentarea de modă Fendi, purtând o creație din colecția Primăvară – Vară 2021 Haute Couture.

La show-ul Fendi, Demi Moore a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum. Din păcate, ținuta actriței nu a fost în centrul atenției, ci fața, care părea total disproporționată. Părea că are obrajii extrem de conturaţi, ca şi cum ar avea cicatrici până la nivelul gurii.

La 58 de ani, Demi Moore a ajuns de nerecunoscut, iar presa internațională alimentează zvonurile privind operațiile estetice, deși actrița a infirmat tot timpul ajutorul bisturiului.

"Este total neadevărat. Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine însă nu mă încântă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii.

Acest lucru nu m-ar face fericită. În ziua în care voi plânge pentru că nu mai arăt bine, probabil că voi apela la o operație. Acum prefer să-mi arăt vârsta, nu sunt disperată să arăt ca la 30 de ani', mărturisea Demi acum câțiva ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel