Demi Moore, perfectă la 56 de ani. Actriţa a pozat într-o revistă celebră
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
demi_moore
demi_moore
Demi Moore a arătat că vârsta nu şi-a spus deloc cuvântul şi că la 56 de ani are în continuare un corp de invidiat. Actriţa a pozat nud pentru revista Harper's Bazaar. 

Dincolo de pozele indraznete pe care le-a facut, Demi le-a povestit jurnalistilor despre momentul traumatizand din tineretea ei in care a resuscitat-o pe mama sa in timpul unei supradoze.

"Nu-mi amintesc decat cum degetele mele mici, de copil, incercau sa ii scoata din gura pastilele pe care le inghitise, in timp ce tata o tinea locului si imi striga instructiuni. Ceva foarte adanc in mine s-a schimbat atunci si nu mi-am mai revenit niciodata. Acela a fost momentul in care copilaria mea s-a terminat."

 
 
 
View this post on Instagram

Ahead of the release of her candid new memoir, our October 2019 cover star, @demimooreofficial, opens up to close friend @Lenadunham about her dysfunctional childhood, past loves and overcoming addiction. Tap the link in bio for the full cover story. Photography by @marianovivanco Styling by @menamorado Hair by @gregoryrussellhair Makeup by @jostrettell Manicure by @nailsbyemikudo #DemiMoore wears @lynnpaik, @vancleefarpels Special thanks to @gettyvilla

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) onSep 12, 2019 at 5:02am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel