Delta Dunării, destinația „de smarald“ a României. Corina Martin (FPIOR): Ofertă turistică unică. Puțini români o cunosc sau au vizitat-o / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Ioan Radu Gava
Foto: Ioan Radu Gava
În ciuda faptului că Delta Dunării reprezintă o destinație de vacanță de interes pentru mulți turiști străini, această regiune este puțin cunoscută românilor. Corina Martin, secretar general al FPIOR, a vorbit despre atuurile Deltei Dunării în fața altor zone turistice din România.

În cadrul emisiunii „Totul despre bani“, la DC News, Corina Martin, preşedintele de onoare al Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa şi Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), a vorbit despre Delta Dunării și oferta turistică unică pe care această destinație de vacanță o pune la dispoziția turiștilor, atât străini, cât și români:

„Pentru mine, Delta Dunării este destinație de smarald a României. Este o destinație unică, dar, din păcate, puțini români cunosc Delta Dunării sau au vizitat-o. Este o destinație mai mult cunoscută în multe țări din Europa de Vest, de unde atragem turiști fascinați și atrași să descopere acest miraj al Deltei Dunării.

Delta Dunării atrage turiști, s-au dezvoltat și investiții care au ridicat standardul serviciilor. Avem locații de 5 stele, de 4 stele, locații eco, așa cum se cuvinte, avem și pensiuni. De asemenea s-a dezvoltat foarte mult promovarea tradițiilor, iar aici vorbesc, de exemplu, de tradițiile rușilor lipoveni. Îmbrăcăm foarte mult aceste tradiții în produsul de vacanță în Delta Dunării, chiar dacă vorbim de un weekend sau de câteva zile. Avem o destinație care și-a croit un drum singură, iar acest drum se susține prin ceea ce această destinație oferă. Avem noroc de faptul că natura ne ajută, mai puțin autoritățile centrale“, a spus, la DC News, Corina Martin, preşedintele de onoare al Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa şi Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR).

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Plajele litoralului românesc, administrate de la București. Corina Marin anunță ”lupte la baionetă” înainte de 1 Mai: Noi ne pregătim, autoritățile... mai puțin!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel