Delia, regret din copilărie: "E tot ce am visat şi n-am avut..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Delia a trăit un moment care a făcut-o să se întoarcă în copilărie. Ce regret are artista.

Încă de la premiera sezonului, Delia a fost captivată de-a dreptul de momentul unor tineri concurenţi veniţi din Anglia, cu un moment de tip Jackass. Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Delia este impresionată de The Lazy Generation

The Lazy Generation s-au făcut remarcaţi în Anglia după participarea la un show de talente, ba chiar au propria lor emisiune la Comedy Central, iar Viny, unul dintre membrii echipei lucrează cu cei de la Jackass. Cu un moment de tip jackass au venit şi la iUmor, număr care i-a împărţit în două tabere pe juraţii de la Antena 1: unii care nu au putut nici să privească întregul moment, cum a fost cazul lui Cătălin Bordea, şi unii care au savurat din plin fiecare secundă, cum a fost cazul Deliei.

"E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte! Vreau să intru în gaşcă!”, le-a mărturisit Delia concurenţilor veniţi pe scena iUmor, spre surprinderea colegilor ei din juriu. Întregul moment, care l-a determinat pe Natanticu să părăsească masa juriului şi să încerce şi el o provocare de zile mari, va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului.

"Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!”, dezvăluie Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia completează: „E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit!”.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, care va începe în curând la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale show-ul va reveni cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize. Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?