Delia Matache a vorbit despre primii ani din viața ei, trăiți în perioada comunistă. "Astăzi, privind în urmă nu era bine"
Autor: Julia Pandi | Publicat pe: 09 Martie 2022, 15:43
WhatsApp
Foto: Instagram Delia
Foto: Instagram Delia
Delia Matache a prins România lui Ceaușescu. Vedeta a povestit despre modul în care a fost crescută de mama ei, care, ca orice român de rând s-a confruntat cu greutăți în acea perioadă.

Delia Matache a vorbit despre primii ani din viața ei, trăiți în perioada comunistă, în exclusivitate la Antena Stars.

Delia Matache, 40 de ani, a prins România lui Ceaușescu. De fapt, primii 7 ani din viață i-a trăit sub dictatura ceaușistă. În exclusivitate la emisiunea Star News, vedeta a povestit despre modul în care a fost crescută de mama ei, care, ca orice român de rând s-a confruntat cu greutăți în acea perioadă.

Cântăreața nu a ascuns că-i este recunoscătoare părintelui ei pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, pentru modul în care a avut grijă în ciuda vremurilor grele pe care le-a prins. Jurata de la iUmor își amintește cu drag de copilărie și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a avut în prima perioadă a vieții ei.

Delia Matache a mărturisit că a fost crescută potrivit acelor timpuri

Delia Matache a mărturisit că a fost crescută potrivit acelor timpuri. Chiar dacă părinții educau diferit copiii atunci, artista îi multumește mamei sale pentru că a făcut-o „om mare”. Vedeta s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă și bineînțeles că îi este recunoscătoare mamei ei pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Ca toți cei din perioada de după comunism spun că era bine, astăzi nu este bine. Astăzi, privind în urmă nu era bine. Atunci, copil fiind, nu aveai ce să faci. Au fost și ei formați, la rândul lor, de părinții lor. Nu am nimic de reproșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”, a mărturisit Delia Matache, în cadrul emisiunii Star News.

VEZI ȘI: Delia rupe tăcerea despre Asia Express: Am văzut niște oribilități. Aș intra în pământ de RUȘINE să fac așa ceva

Delia Matache și soțul ei Răzvan Munteanu sunt mari fani ai vacanțelor exotice, plecând de fiecare dată când au ocazia în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cheltuind mii de euro.

Delia este una dintre vedetele așteptate în show-ul Asia Express de la Antena 1 și nu a negat în trecut că și-ar dori. 

Acum însă, invitată în podcastul de pe YouTube al lui Codin Maticiuc, jurata X Factor și iUmor a rupt tăcerea despre emisiunea Asia Express și s-a arătat revoltată de ceea ce a văzut la televizor. 

Momentul care a oripilat-o pe Delia: Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit!

Mai exact, artista a vorbit despre ultima ediție a competiției care a oripilat-o, pur și simplu. Ea a spus că are oroare de emisiunile în care ar fi pusă să se dezbrace și să-și arate intimitățile în public.

Dacă până acum ar fi dat speranțe publicului că o vor vedea în Asia Express, Delia a declarat că nu ar merge după ce s-a uitat la ultima ediție a show-ului.

Artista a povestit cu lux de amănunte scena care a oripilat-o, pur și simplu, și care i-a schimbat impresia despre acest show, de mare audiență, chiar din trustul din care face parte.

"Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă - fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un cringe absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu toate cadrele alea!", a declarat Delia, în podcastul lui Codin Maticiuc, "La Mijloc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?