Delia, ironică după ce a fost acuzată că a furat piesa Azur. Nelu Vlad lămurește tot, după ”Lololo”: Solista mea preferată. Succes teribil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: Facebook Ion Vlad, Delia
colaj: Facebook Ion Vlad, Delia
Nelu Vlad, liderul legendarei trupe Azur, îi dă replica Deliei după lansarea remake-ului la piesa "Fata de pe plajă." 

Delia a lansat în urmă cu două săptămâni coverul piesei „Lololo”, care a strâns până în prezent peste două milioane de vizualizări. În timp ce melodia a devenit virală pe rețelele de socializare, gurile rele spun că melodia a fost preluată fără drept de la trupa Azur. Potrivit Spectacola, Delia a fost acuzată de faptul că și-a însușit hitul formaţiei lui Nelu Vlad și că l-a reinterpretat astfel încât să pară că e creaţie proprie. „Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover”, a spus Delia, ironic, pe rețelele de socializare.

În apărarea sa, artista spune că melodia își are, de fapt, rădăcinile cu zeci de ani în urmă. Trupa Azur a făcut, la rândul său, un remake după melodia originală, iar celebra solistă spune că nu vede nicio problemă în asta. "Serios? De fapt nu este nici a lor! Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. „Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur”, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe.”, a spus Delia.

Nelu Vlad vine cu lămuriri

"Piesa a fost lansată de Azur în anul 1991 la Sala Sporturilor din Bucureşti. A avut un succes teribil. Au trecut 32 de ani şi, ca orice piesă muzicală, într-un târziu, capătă ceva interesant, incitant. Problema a fost că s-au suprapus două idei din lipsă de comunicare. Eu am acceptat să cânte solista mea preferată, Delia, iar Roton nu a ştiut şi a propus-o pe Lora fără să mă anunţe la timp. Acum totul s-a rezolvat. Împreună cu Roton am hotărât ca "Fata de pe plajă" să fie cântată de solista Delia, iar următorul hit Azur să fie cu simpatica Lora. Dacă asta nu e piesa noastră, atunci nici "Mioriţa" nu e a lui Alecu Russo" a declarat Nelu Vlad pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel