Delia, apariție rară în... rochie. Criticile au curs și de această dată: "Parcă ești vrăjitoare! Întoarce-te la pantaloni!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Delia, Instagram
foto: Delia, Instagram
Cu toate că Delia a fost criticată în nenumărate rânduri pentru alegerile vestimentare neinspirate, recent artista s-a îmbrăcat  în rochie. Și de data aceasta a primit critici.

Delia este recunoscută pentru stilul său vestimentar mai... special, care atrage adesea atenția și generează reacții de tot felul din partea fanilor și a internauților. Recent, artista a captat atenția publicului cu o nouă apariție, însă rochia pe care a ales să o poarte nu a fost, se pare, pe gustul tuturor. Printre comentariile primite pe rețelele de socializare, unul dintre internauți a scris: "Zici că ești vrăjitoare", făcând referire la mânecile bufante, tip lanternă.

„Șoc și groază! M-am îmbrăcat în femeie!” a spus Delia în clipul în care le-a arătat fanilor ei rochia ei albastră, cu imprimeu cu ursuleți, plisată și cu mâneci lungi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Dacă unii internauți au complimentat-o pentru alegerea vestimentară, alții s-au arătat "deranjați" de umeri înalți, cu pernuțe. „Cu umerii ăia zici că ești vrăjitoare gata sa zbori pe mătură”, i-a scris cineva. „Ce frumoasă ești așa îmbrăcată și mai frumoasă”, „Ce bine îți vine rochita, ești absolut superbă în ea!”, „Îți stă uimitor în femeie (în sfârșit), mai puțin acei umeri de Star Trek”, "Parcă ai venit din altă lume!", "Eu zic să te întorci mai bine la pantaloni!" sunt doar câteva dintre comentariile primite de Delia.

Rochia este marca Balenciaga Runway 2020, modelulTeddy Bear Dress Exaggerated Shoulders. Costă în jur de 5.000 de euro și este un articol rar, fiind ediție limitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel