Data publicării:

Delegație OMV, întâlnire cu oficialii români. Caramitru: E ca și cum mă duc eu în Viena și cer să încalc legea și 50 de milioane de euro de la guvernul lor

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru a făcut un comentariu despre întâlnirea pe care o delegație OMV o va avea cu oficialii români la Guvern.

CEO OMV Alfred Stern vine luni, 18 septembrie, în România – pe fondul procesului pe care compania austriacă l-a deschis împotriva României pentru schimbarea legii off-shore.

„Despre întâlnirea Guvern - OMV de azi- OMV a dat in judecată sfatul român ca sa poată duce gazele din Marea Neagră in Austria. Însă s-au prins ca nu pot câștiga procesul. Aia vin sa ceară 2 lucruri: schimbarea legii offshore ca sa poată duce cât gaz vor ei in Viena sa nu îl lase in România si reducerea taxelor pentru ei cu peste 100 milioane eur anul asta.

Bezna minții: fostul sef al OMV a declarat in presa ca OMV, acum, e total subordonat Rusiei si ca oricum, de pe vremea lui, obiectivul era sa scoată gazele din Romania ca sa le ducă in Austria.

Șeful OMV, primit cu alai de numărul 2 si 3 din sfatul român. Raportează ministrului de Finante in Austria, este fix la nivelul directorului general al Hidroelectrica (companie cu valoare de piata fix cat tot OMV-ul). OMV-ul este un pigmeu si seful OMV e de fapt nimeni, cineva oarecare numit acolo de ministrul de finante. E nivel Gâgă.

La noi prostia e dusa pe culmi extreme si nivelul de umilintă si șpagă e extrem. Mi se pare incredibil ca astia se văd cu Gâgă ăla si madam pusa de el la sefia Petrom, o nimeni care își face parul si unghiile la saloane prin Bucuresti si semnează orice i se pune sub nas.

E ca si cum ma duc eu in Viena si cer sa încalc legea si 50 de milioane de euro de la guvernul lor ca am nevoie de ceva bănuți - si sunt primit de cancelar si de vicecancelar cu alai. Bezna minții”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

VEZI ȘI: Delegație OMV, la Guvern. Rareș Bogdan: Dacă oficialii români acceptă propunerea, este o chestiune extrem de gravă - https://www.dcnews.ro/delegatie-omv-la-guvern-rares-bogdan-daca-oficialii-romani-accepta-propunerea-este-o-chestiune-extrem-de-grava_930657.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel