Deea Maxer: Pentru "perfectele" alea care comentează kilogramele mele. Hai să vă spun un lucru
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Deea Maxer a avut un mesaj pentru „perfectele care comentează kilogramele”.

Iată mesajul ei: „Pentru "perfectele" alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/ story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu "fit", nu am timp pentru asta și nu imi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez în tipare. Ce-i drept îmi doresc să mai scap de câteva kilograme însă nu am ca target să ajung la 45 kg si să fiu pachețele de mușchi. Nu am fost așa niciodată si nici nu mă văd așa. Îmi etalez celulita acumulata în timp, pielea lăsată a bustului chiar si după implant mamar, burtica cu grăsimea căpătată după sarcina si o alimentație care nu mi~a adus frustrări.

Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni in costum de baie in 2 piese, burtica imi mai atârnă pentru că dimineața la 7 in loc să alerg pe plajă și să fac sport ii prepar ei laptele dupa alte două treziri nocturne. Sunt o mamă ocupată, fără bonă si am job. Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun.

Prefer să mă ocup de ei. Si de ea si de fratele ei de 9 ani. Soțul, e si el al meu si necesită atenție. Se plânge de kg mele in plus si el, ca si voi. Însă ce credeți, nu~mi pasă! Ii spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă si mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume.

Vă concentrați in viața pe lucruri care nu neapărat contează, sau nu sunt primordiale!!!!

Hai să vă spun așa, EU sunt fericita cu mine! Apreciez mămicile care arată #topmodel după nașteri, nu sunt invidioasa si nu le numesc #slăbănoage.
Niciun deget de la mâini nu e la fel, dar oameni in toată lumea?

Sunt o mulțime de mame in toată lumea care sunt plinuțe, pufoase, netonifiate dar sănătoase și fericite. Locuiesc pe litoral 2 luni in fiecare vară de 10 ani cel puțin. Nu aveți idee cât de frumoasă mă văd eu pe lângă MUUULTE FEMEI care nu au copii și le văd mai plinuțe ca mine, mai scunde, prea înalte, prea așa .... Însă nu le critic. E simplu.”

Mesajul a fost publicat pe contul ei de Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️ pentru "perfectele" alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/ story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu "fit", nu am timp pentru asta și nu imi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez in tipare. Cei drept imi doresc să mai scap de câteva kilograme însă nu am ca target să ajung la 45 kg si să fiu pachețele de mușchi. Nu am fost așa niciodată si nici nu mă văd așa. Imi etalez celulita acumulata in timp, pielea lăsată a bustului chiar si după implant mamar, burtica cu grăsimea căpătă după sarcina si o alimentație care nu mi~a adus frustrări. Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni in costum de baie in 2 piese, burtica imi mai atârnă pentru că dimineața la 7 in loc să alerg pe plajă și să fac sport ii prepar ei laptele dupa alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă si am job. Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei. Si de ea si de fratele ei de 9 ani. Soțul, e si el al meu si necesită atenție. Se plânge de kg mele in plus si el, ca si voi. Însă ce credeți, nu~mi pasă! Ii spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă si mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume. Vă concentrați in viața pe lucruri care nu neapărat contează, sau nu sunt primordiale!!!! Hai să vă spun așa, EU sunt fericita cu mine! Apreciez mămicile care arată #topmodel după nașteri, nu sunt invidioasa si nu le numesc #slăbănoage. Nici un deget de la mâini nu e la fel, dar oameni in toată lumea? Sunt o mulțime de mame in toată lumea care sunt plinuțe, pufoase, ne~tonifiate dar sănătoase și fericite. Locuiesc pe litoral 2 luni in fiecare vară de 10 ani cel puțin. Nu aveți idee cât de frumoasă mă văd eu pe lângă MUUULTE FEMEI care nu au copii și le văd mai plinuțe ca mine, mai se cunde , prea înalte, prea așa .... Însă nu le critic. ❤️✌️E simplu

A post shared by D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxeroficial) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel