Decolare RATATĂ pe Otopeni. Geamul unui avion, crăpat - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un avion care ar fi trebuit să decoleze de la București a avut probleme tehnice, transmite Antena 3.

Un avion care ar fi trebuit să decoleze, la ora 9.00, de la București cu destinația Helsinki a avut probleme tehnice.

Oamenii au fost debarcați. Unul dintre geamurile din cabina piloților s-ar fi crăpat, potrivit Antena 3.

Update: Cursa Blue Air 0B181, cu 147 de pasageri la bord, a decolat vineri la ora locală 10:44 de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Helsinki, cu o întârziere de 1 oră şi 44 minute, după ce s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor.

„Menţionăm că, în timpul verificărilor tehnice la sol, s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor şi s-a procedat la corectarea acesteia. În acest timp, pentru a se evita acumularea de întârzieri, pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă şi îmbarcaţi într-o alta”, au precizat reprezentanţii companiei. Potrivit sursei citate, toate verificările tehnice se realizează de echipa proprie.

„Principala preocupare a Blue Air o reprezintă siguranţa şi confortul pasagerilor. În acest sens, toate verificările tehnice se realizează de către echipa proprie, cu maximă atenţie, pentru a asigura transportul pasagerilor la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil”, dă asigurări compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel