Declarațiile lui Buhnici, în vizorul CNCD. Sociologul Gelu Duminică: Prefer lupul îmbrăcat în lup / E o problemă că George continuă în greșeală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ciprian Dumitrache
WhatsApp
Foto: facebook/george buhnici
Foto: facebook/george buhnici
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor vloggerului, considerate sexiste.

Buhnici susținea că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”. Dacă vor exista și alte plângeri în urma declarațiilor lui George Buhnici, atunci acestea vor fi conexate, potrivit declarațiilor făcute în presă de șeful CNCD, Csaba Asztalos.

In vino veritas

Sociologul Gelu Duminică a comentat pentru Radio DCNews situația generată de declarațiile lui George Buhnici, considerate de mulți ca ofensatoare la adresa femeilor.

”Mă bucur că se dezbate subiectul privind rolul femeii în societate. Eu prefer lupul îmbrăcat în lup. Sunt unii oameni care par deschiși, par promotorii unor idei de egalitate principială. Uite că, în momentul în care vino scoate veritasul la suprafață, îți dai seama că nu sunt chiar așa.

Mi-e mult mai ușor să relaționez cu cineva pe care îl cunosc cum e, decât cu cineva care pozează în deschizător, în deschis, în incluziv, dar de fapt nu e.

De cealaltă parte, ca persoană publică ...

Citește mai departe pe Radio DCNews

Sociologul a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Sunt un tip brunet, gras și chelios! Cu aceste caracteristici, sunt departe de orice standard de frumusețe masculin! Și îmi plac vergeturile și colăceii femeilor pe care le iubesc! Mama mea este o femeie solidă și celulita ei a fost generată de cele 5 nașteri pe care le-a avut. A muncit mai mult decât o face vreodată vreo ”minoră” care se duce la ”săliță” și la cei 83 de ani ai ei este mai activă decât mulți dintre noi. Iubesc orice imperfecțiune fizică pe care o are doamna mea. Pentru că mă împlinește. Nu mă interesează dacă alții îi dau nota 5 atunci când o văd, pentru că eu știu că e un OM de nota 11.Prietenele mele dragi sunt de toate felurile. sunt niște femei minunate care mă onorează cu faptul că mă lasă sa fiu pe lângă ele.În rest, sunt gras și-mi plac oamenii care mă împlinesc. Cu celulită, colăcei, aripioare și alte alea! Sănătoși și plini de zâmbet să fie!”, a scris Gelu Duminică.

Vloggerul George Buhnici a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală.

BCR a anunțat că rupe colaborarea cu George Buhnici.

George Buhnici se declară victimă în scandalul generat de afirmațiile sale despre femei: Cine-i controlează?

„Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală” a scris George Buhnici pe site-ul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel