Declarație de avere. Băcanu, cu un pas mai aproape de USR. Caramitru: Măi... inteligenților!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Andrei Caramitru a sărit în apărarea lui Cristian Băcanu de la PNL, politician care vrea ca fiecare român să-și depună declarația de avere.

Mișcarea lui Cristian Băcanu cu declarațiile de avere este apreciată de USR, în timp ce PNL s-a dezis de aceasta.

”Au sărit foarte multi la gâtul lui Cristian Bacanu de la ministerul justiției care a spus ca ar fi bine ca toți sa ne declaram averile. Vai - catastrofă !


Mai inteligentilor - și cum sa indentificam altfel averile dobândite ilegal? Cum sa ne asiguram ca nu doar noi plătim taxe ci ca toți plătesc la fel? Ah - sa fie cică doar pentru angajații de la stat. Tare. Adică dacă ești la firma privată și faci zeci de milioane ilegal - cu statul sau cu mafia italiană de exemplu - e ok? Și încă ceva - peste tot "afară" e așa. Faci declarații de venituri și de avere anuală. E regulă punct.


Eu zic sa ne revenim. Sau e transparentă și lege pentru toți sau nu. Nu merge așa - sa ii controleaze pe alții - primesc - dar nu pe mine. Sa ii amendeze pe alții - primesc - dar nu pe mine. Sa plăteasca alții taxe - primesc - dar nu eu. Nu merge așa. Asta e mentalitate de țara de lumea a 3a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel