Declarația care aruncă bomba. Ce se întâmplă în spitalele din România
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Screen Shot 2013-11-28 at 3.01.23 PM
Screen Shot 2013-11-28 at 3.01.23 PM

Medicul chirurg Dan Oprea a făcut câteva declații importante despre scandalul care s-a iscat la Spitalul Județean din Ploiești în urma scrisorii pe care acesta a făcut-o publică.

Doctorul a acordat un interviu pentru Antena 3 în care a vorbit despre ce se întâmplă în instituția medicală în cauză. "Sistemul de sănătate este bolnav. Cred că ce se întâmplă în spitalul din Ploiești, unde eu am sesizat neregulile, se întâmplă în toate spitalele din țară. Am primit foarte multe telefoane de la medici care mi-au spus că se confruntă cu aceleași probleme ca la noi.

Există bisturie care au fost resterilizate, plase chirurgicale care sunt de unică folosință și care sunt folosite de mai multe ori. Nu știu de câte ori se folosesc, dar se folosesc. Nu înțeleg de ce nu se recunoaște acest lucru. Trebuie ca pacientul să aibă șansa de a alege dacă vrea să folosească acele instrumente sau și le cumpără singur. În plus, dacă vedeți cum arată lenjeria de pe pat, vă asigur că nu veți vrea să vă așezați acolo", a spus Dan Oprea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel