Ilieșiu face declarații NEAȘTEPTATE despre Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sorin Ilieșiu a fost invitat miercuri seară la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, unde a vorbit despre mai mulți potențiali candidați la președinție, printre care și Klaus Iohannis.

"Eu îi cunosc pe cei care s-ar putea să candideze la președinția României. Apropo de Klaus Iohannis, vreau să spun un lucru care m-a impresionat neplăcut. Pe 1 Decembrie, am fost la Sibiu, și toți reprezentanții partidelor politice au depus câte o coroană la Consiliul Dirigent condus de Iuliu Maniu, Guvernul Transilvaniei după ce s-a declarat independentă de Imperiul Habsburgic. În fiecare an, erau 70-80 de formațiuni politice și civice care depuneau coroane , liderii venind în persoană, mai puțin Klaus Iohannis. El a fost absent. Acest lucru mă face să am temeri foarte mari cu privire la modul cum simte domnul Klaus Iohannis condiția de românitate", a spus Sorin Ilieșiu la Antena 3.

VEZI ȘI: SCENARIUL de care se teme Iohannis. "Nu ar fi de dorit"

Radu Tudor a spus că această nuanță este extrem de importantă, fiind o informație despre care nimeni nu mai vorbit până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel