Declarații Iohannis. Chirieac: A ieşit o zeamă lungă. Preşedintele este pus jos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Aflat în platoul emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat conferința președintelui Klaus Iohannis, de astăzi. 

"Nu există un obstacol pe care domnul preşedinte să îl ocolească. Care a fost rolul acestei conferinţe de presă, de la ora 16:00?  A ieşit o zeamă lungă din care lumea a înţeles că Iohannis vrea să se împace cu alegătorii săi, din zona cea mai radicală, cea mai dură, supăraţi că a fost revocată Kovesi. Până la urmă - dinamita cocoşului - nu dânsul a dorit revocarea, ci Curtea Constituţională (...) Pur şi simplu asta rezultă.

Comisia de la Veneţia a spus, printre altele, că nu e modificat în Constituția României. La noi, Constituţia se modifică, în final, pentru referendum. La referendum trebuie să vină multă lume şi să voteze într-un fel (...)

Preşedintele este pus jos în propria echipă, în opinia mea, pentru a i se face loc domnului Cioloș (....) Prima chestiune este să intri în turul doi. Cu toată dragostea pentru domnul Cioloș, are carismă cât o bordură, dar nu e singur", a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel