Urmărește emisiunea live
DECIZIE în dosarul morții fotbalistului Ekeng. Ani de închisoare și daune pe măsură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fotbalistul Patrick Ekeng, de origine cameruneză, a murit pe 6 mai 2016, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Dinamo București - Viitorul Constanța.

Conform Digi 24, medicul de pe ambulanță a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă fiindcă ar fi intervenit prea târziu pentru a-l ajuta pe fotbalist. Acesta a fost condamnat, în primă instanță, la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

„Este o decizie pronunțată în urmă cu puțin timp de Judecătoria Sectorului 2, o hotărâre în primă fază în acest proces început în anul 2018. Atunci, medicul de pe ambulanță a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Mai exact, era acuzat că a acționat târziu și din cauza acestui fapt starea de sănătate a tânărului fotbalist de origine cameruneză s-a înrăutățit și nu a mai putut fi salvat.

Acest dosar vine cu o hotărâre de condamnare cu suspendare, 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Însă, atât medicul, cât și serviciul unde lucra femeia la momentul respectiv trebuie să plătească, dacă decizia rămâne definitivă, daune morale și materiale familie Ekeng în valoare de aproximativ 200.000 euro”, a transmis un corespondent al televiziunii Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel