Data actualizării:
Data publicării:

Decizia luată de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan. Mama vloggerului: "Viața merge mai departe"

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Dorian Popa
Foto: Instagram Dorian Popa
Dorian Popa a fost prins, sâmbătă, sub influența substanțelor halucinogene la volan.

Vloggerul și cântărețul Dorian Popa a fost prins, ieri, de Poliție sub influența substanțelor halucinogene la volan. Acesta s-ar fi justificat spunând că a fost la o petrecere unde s-a fumat canabis și că, probabil, a inhalat acolo substanța respectivă.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis oamenii legii după ce l-au depistat pe Dorian Popa în trafic.

Astăzi, mama vloggerului, Luminița Popa, a făcut primele declarații după ce acesta a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe. Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a spus mama lui Dorian Popa pentru Click

De asemenea, după această situație, vloggerul a luat decizia de a limita adăugarea de comentarii pe pagina sa de Instagram.

Reamintim că Dorian Popa este unul dintre cei care au investit în afacerile cu panouri fotovoltaice ale lui Călin Donca, milionarul care în aceste momente este reținut, fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel