Decese COVID-19. Barna îi răspunde lui Cîțu pe Facebook
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 16 apr, 15:56
foto Facebook Dan Barna
Vicepremierul Dan Barna îi răspunde premierului Florin Cîțu pe Facebook, asta după ce prim-ministrul i-a solicitat publicat să vină cu informații în ședința de Guvern. 

”Ca urmare a solicitării transmise public de premierul Florin Cîțu fac următoarele precizări: Am fost informat ieri, 15 aprilie, de echipa de la Ministerul Sănătății că verifică posibile inadvertențe în modul de raportare a persoanelor decedate de COVID-19 în cele două baze de date folosite de autorități. Am solicitat imediat secretarului de stat să facă o notă de informare premierului Florin Cîțu, cu stadiul situației, pentru a putea decide măsurile pe care le va considera necesare în calitate de ministru interimar al Sănătății. Nota a fost transmisă conform nr. de înregistrare la cabinetul premierului ieri, 15 aprilie, la ora 11:05. Ulterior, în cadrul ședinței de Guvern de ieri i-am transmis premierului ca am fost informat că este o situație în analiză la Ministerul Sănătății legată de metodologia privind înregistrarea deceselor de COVID-19 și că am cerut să-i fie trimisă și că a primit o notă pe acest subiect. Premierul, ca ministru interimar al Sănătății, mi-a comunicat că va analiza aceste informații.” a scris Dan Barna. 

Vezi și: Decese COVID raportate greșit. Cîțu: Îi cer public lui Dan Barna, coordonatorul Sănătății, să ne spună dacă știa și ce măsuri a dispus

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro