Data actualizării:
Data publicării:

Deces subit în PNL: A murit în ședința de consiliu. S-ar fi supărat și a făcut infarct

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

Este doliu în PNL, după ce un consilier al partidului a murit subit!

Citește și articolul - A murit fotbalistul Dorin Nicşa

Este vorba despre Vasile Ungur, un consilier PNL din Hunedoara, care a murit luni, chiar în timpul şedinţei de consiliu, atunci când era propus viceprimarul.

Consilierul PNL Vasile Ungur s-ar fi supărat în momentul în care a fost propus viceprimarul

Conform primarului comunei Banita, Petru Marc, consilierul s-ar fi suparat atunci când a fost propus viceprimarul. ”Propunerea a venit de la un consilier PSD, iar decanul nostru de vârstă, care avea 64 de ani, a făcut infarct. Am chemat salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic”, a spus Petru Marc, primarul comunei Băniţa.

Mesajul transmis de PNL Filiala Hunedoara, în urma morții lui Vasile Ungur

”Cu multă tristeţe anunţăm trecerea la cele veşnice a consilierului local PNL din comuna Băniţa UNGUR VASILE (64 de ani), vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Băniţa. Ne exprimăm regretul profund faţă de această pierdere prematură şi transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis filiala PNL Hunedoara, într-un mesaj pe rețelele sociale.

Foto

Citește și articolul - Alt deces în PNL. Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a murit la un spital din București, în februarie 2024

Amintim faptul că un alt deces a avut loc în cadrul Partidului Național Liberal. În luna februarie a acestui ani, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a murit la un spital din București.

Cătălin Toma a fost trimis, cu o zi înainte, de urgenţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Cătălin Toma avea 46 de ani şi fusese ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 - 2020. 

Cine a participat la slujba de înmormântare

La slujba de înmormântare oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, alături de un sobor de preoţi, au luat parte numeroase personalităţi ale scenei politice româneşti, care au vrut să aducă un ultim omagiu colegului lor. Printre aceştia s-au numărat premierul Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, alături de mai mulţi oficiali din cadrul Guvernului, parlamentari şi membri ai Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, au fost prezenţi la Jariştea reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene din Vrancea, dar şi sute de persoane care l-au cunoscut pe Cătălin Toma şi au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Citește și articolul - Doliu în fotbalul românesc: Fost fotbalist al Rapidului a murit. Boala necruțătoare de care suferea Andrei Matei - Vezi foto în articol!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel