Data actualizării:
Data publicării:

De unde a aflat fiul lui Ciolacu că tatăl lui a ajuns premier

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Ciolacu și fiul său
Ciolacu și fiul său
Marcel Ciolacu are un fiu - pe Filip.

Marcel Ciolacu a povestit astăzi cum a aflat Filip că tatăl lui a devenit premier.

„Sunt Marcel Ciolacu, vremelnic premier al României, de puțin timp premier. Am un fiu care a aflat de la mine că am fost votat premier. Cu alte cuvinte, este evidentă o listă de priorități diferită între a celor de vârsta mea, eu având 55 de ani, și a dumneavoastră”, a zis Marcel Ciolacu către studenți, în luarea de cuvânt la ceremonia de lansare a Programului de Internship al Guvernului României.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

 

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2023, organizat de Secretariatul General al Guvernului, în calitate de instituție organizatoare, este dedicat elevilor / studenților și absolvenților formelor de învățământ din România și din străinătate.

Studenții, elevii si absolvenții sunt invitați să aplice pentru cele 150 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice. Programul, ajuns la a X-a ediție, se va derula în această vară în perioada 03 iulie – 31 august și are ca scop facilitarea cunoașterii de către interni a specificului activității Guvernului României, prin intermediul unor experiențe de lucru, menite a le dezvolta abilitățile practice și competențele profesionale. Pe perioada Programului de internship, internii vor beneficia de o indemnizație lunară de internship, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

 

Începând din acest an perioada în care internul a desfășurat activitatea în baza contractului de internship se consideră vechime în muncă, și după caz, vechime în specialitatea studiilor, în funcție de tipul activității. De asemenea, cuantumul indemnizației lunare pentru internship a ediției de anul acesta a crescut, fiind egal cu valoarea salariului minim brut pe țară garantat în plată, respectiv 3000 lei brut.

 

VEZI ȘI: Badea, concluzie după cel mai citit articol de pe DC News: E cel mai bun moment din istoria omenirii să fii extraordinar. De ce? Pentru că toți ceilalți sunt foarte, foarte slabi - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-concluzie-dupa-cel-mai-citit-articol-de-pe-dc-news-acesta-e-cel-mai-bun-moment-din-istoria-omenirii-sa-fii-extraordinar-de-ce-pentru-ca-toti-ceilalti-sunt-foarte-foarte-slabi_921223.html

 

 

Programul de internship se desfășoară în temeiul contractului de internship și a fișei de internship cu respectarea activităților specifice stabilite în cadrul acestora și a regulamentelor interne aplicabile. Internii vor avea un program de lucru similar angajaților organizației - gazdă în care vor fi repartizați, cu obligația de a se implica în activitățile comune ale Programului Oficial de Internship al Guvernului României, dar și în activitățile specifice organizației- gazdă. Programul zilnic al internului va fi de 8 ore / zi, iar pentru elevii cu vârsta 16-18 ani va fi de 30 de ore pe săptămâna / 6 ore pe zi, respectarea acestuia fiind o condiție pentru a putea beneficia de indemnizația pentru internship. Evaluarea activității internului se realizează pe baza unui referat de evaluare, întocmit de îndrumător, care va cuprinde descrierea activităților desfășurate de intern și modul de îndeplinire a acestora și care va fi transmis internului în termen de 7 zile lucrătoare de la data finalizării Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

 

VEZI ȘI: Ciolacu, într-o discuție cu niște studenți: Dacă nu fac acest lucru, vă distrug viitorul / video - https://www.dcnews.ro/ciolacu-intr-o-discutie-cu-niste-studenti-daca-nu-fac-acest-lucru-va-distrug-viitorul-video_921386.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel