De Sarbatori, fa-ti cadou electrocasnice la reducere
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Cadourile utile sunt cel mai bine primite. Ele nu risca sa ramana abandonate intr-un sertar sau sa fie redaruite altcuiva pe motiv ca n-ar fi necesare. Un robot de bucatarie, un storcator de fructe sau un filtru de cafea va fi necesar oricand la casa omului. Iar daca le cumperi si la reducere esti de doua ori in castig.

Black Friday a trecut, dar reducerile nu s-au incheiat inca. Magazinul online ITGalaxy.ro continua seria de promotii, afisand reduceri de pana la 60% la produse electrocasnice. Frigidere, aragazuri, masini de spalat rufe, aparate incorporabile, hote, dar si electrocasnice mici precum mixere, roboti de bucatarie, espressoare de cafea sau cuptoare cu microunde pot fi comandate pe site, iar tu le vei primi acasa. Simplu si confortabil.

Electrocasnice la oferta

O cafea buna face minuni dimineata si parca nimic nu se compara cu o cafea preparata profesional cu ajutorul unui espressor. Spre exemplu, Espressor cafea Studio Casa iti permite sa prepari atat celebrul espresso italian, cat si cappuccino, cafea la filtru sau ceai. E un dispozitiv compact, foarte modern, pe care acum il poti cumpara cu o reducere de 52%, mai exact cu pretul de 365,99 lei.

Si pentru ca dimineata cafeaua merge bine alaturi de un juice proaspat, pe ITGalaxy.ro vei gasi inclusiv storcatoare de fructe si legume la promotie. Cu un discount de peste 600 de lei poti cumpara storcatorul Panasonic MJ-L500RXE. Este un dispozitiv compact, silentios si usor de manevrat si curatat. Ceva mai ieftin este storcatorul Philips HR1855/90, pe care acum il poti achizitiona cu 279,99 lei, avand aplicata o reducere de 44% la pretul initial. Pe site vei gasi inclusiv prese manuale, storcatoare de citrice, lente sau cu mai multe viteze, la preturi incepand de la cateva zeci de lei.

Nu rata nici ofertele la roboti de bucatarie, pe care ii poti achizitiona acum cu pana la 60% reducere! Un astfel de instrument extrem de util in bucatarie se poate transforma intr-unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti aseza sub bradul de Craciun.

Roboti de bucatarie de dimensiuni mici sau mari, cu accesorii de framantare, cu vas de otel inoxidabil si brat de pivotare, toate pot fi gasite pe site-ul ITGalaxy.ro. Kenwood, Philips si Bosh sunt trei dintre cele mai populare branduri pentru roboti de bucatarie.

Spre exemplu robotul de bucatarie Kenwood KM285 are un design modern si compact care iti ofera timpul si spatiul de a crea o mancare extraordinara. Aparatul dispune de foarte multe accesorii inovative cum este cantarul incorporat in designul aparatului si sistemul de depozitare a accesoriilor Kenstore.

Insa acesta este doar unul dintre exemple. Masini de tocat, blendere, friteuze si masini de paine sunt alte “gadgeturi” care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, mai ales atunci cand te pregatesti pentru o masa imbelsugata de sarbatori.

Produsele ITGalaxy pot fi livrate prin curier sau pot fi ridicate direct din showroomul firmei, aflat pe Str. Turturelelor, Nr.52, Sector 3, Bucuresti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel