De sâmbătă, se scumpește transportul cu metroul. O cartelă cu două călătorii va costa 4 lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
metrou
metrou

Compania de stat Metrorex a anunţat vineri că începând de sâmbătă, 6 august, tarifele la călătoria cu metroul se scumpesc, din cauză că există un deficit de finanţare de 90 milioane lei în ceea ce priveşte subvenţiile, dar şi din cauza scumpirii electricităţii şi a combustibililor.

Astfel, o cartelă cu două călătorii va costa 4 lei, în timp ce cartela cu zece călătorii va costa zece lei. Totodată, un abonament lunar cu 62 călătorii va fi cumpărat cu 35 de lei, în timp ce abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii va fi 50 de lei. De asemenea, un abonament săptămânal cu număr nelimitat de călători va costa 15 lei, iar abonamentul de o zi - 6 lei.

Rămân neschimbate tarifele la abonamentele lunare şi săptămânale cu număr nelimitat de călătorii, spun oficialii Metrorex.

Utilizatorii metroului se pot deplasa pe toată reţeaua metroului din Bucureşti, respectiv pe toate cele 4 linii magistrale şi 51 de staţii, prin achitarea o singură dată a taxei de călătorie, transferul de pe o linie pe alta, indiferent de titlul de călătorie utilizat, făcându-se fără taxe suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel