De noaptea minții! Director de la Apele Române blochează un proiect în Mamaia despre care tot el spune că este o investiție foarte frumoasă și necesară
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Alin Bucur
Sursa foto: Alin Bucur
Șeful de la Apele Române Dobrogea, Hristu Uzun, a refuzat să intre în direct cu investitorul român Alin Bucur, care dorește o revitalizare a turismului în stațiunea constănțeană Mamaia, și a preferat să dea mesaje care se bat cap în cap cu acțiunile sale.

Hristu Uzun, șeful Administrația Bazinală de Ape Dobrogea - Litoral (ABADL), a evitat să intre în direct la o emisiune de pe DC News în care a fost invitat investitorul român Alin Bucur. Acesta din urmă a efectuat mai multe lucrări pe plaja Caelia din Mamaia pentru a revitaliza turismul în zonă și a-l aduce la standarde europene, însă a fost blocat atât de Inspectoratul de stat în Construcții, filiala Constanța, cât și de Apele Române Dobrogea - Litoral.

„La momentul acesta sunt niște abuzuri pe care nu știm cum să le stopăm“, a spus Alin Bucur despre modul în care Apele Române și ISC Constanța acționează pentru a bloca investițiile sale pe litoral și darea în folosință a acestora în sezonul care deja a început.

În timp ce investitorul român explica problemele pe care instituțiile statului i le creează, șeful de la Apele Române Dobrogea - Litoral a răspuns solicitării DC News prin mesaj, dar nu a dorit să intre în direct.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Cine nu vrea Caelia, în Mamaia, cea mai frumoasă plajă de la Marea Neagră? Alin Bucur arată tot ce i s-a întâmplat - VIDEO

Jurnalistul Val Vâlcu l-a citat pe acesta spunând că „lucrările au fost începute prea târziu“.

„Păi am început când aveam autorizație“, a replicat Alin Bucur.

„Plaja a fost închiriată prin licitație organizată la Apele Române București. Contractul este realizat între Administrația Națională a Apelor Române – Apa Dobrogea Litoral și câștigătorul licitației”, a transmis șeful Apele Române Dobrogea - Litoral prin mesaj.

Val Vâlcu a adăugat că domnul director spune că „ce acuză dânșii este problema lor. A fost prea mult, a durat prea mult și la ei. Știau că începe sezonul estival, să fie un pic mai rapizi în mișcări ca să termine“. Asta e una din probleme“.

Cu alte cuvinte, directorul de la Apele Române acuză investitorul că s-a mișcat greu în realizarea lucrărilor în condițiile în care instituțiile statului au fost cele care au dat autorizațiile cu întârziere, după care au blocat lucrările și au cerut demolarea construcțiilor realizate.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Situație bizară la ISC Constanța, care blochează dezvoltarea turismului pe litoral. Alin Bucur: Eu nu cred în coincidențe!

„Într-adevăr, face ceva frumos pentru toată zona. Mamaia are nevoie de o revitalizare. S-au creat plaje mari și atunci trebuie să faci ceva. Sunt deschis la cooperare, noi ne dorim operatori cât mai buni. În fiecare an se schimbă ceva. Ne dorim să le meargă bine, fiind partenerii noștri. Jumătate din venituri se duc la stat. Sunt doar zvonuri că se dorește blocarea lucrărilor“, a mai transmis șeful Apele Române Dobrogea prin mesaj.

„Păi cum sunt? Hârtiile sunt în fața mea. Cum să fie zvonuri? Dumnealui a făcut cererea să cheme ISC-ul în control și ieri am primit pe e-mail o contestație. Tot dumnealui a făcut-o“, a mai zis Alin Bucur.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Regretă că a investit în România! Alin Bucur, care a dezvoltat Plaja Caelia din Mamaia: Cu siguranță afară eram respectat și ajutat - VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel