De la ce vine porecla lui "Farmazon". Adrian Porumboiu: "Buzatu e homeless comparativ cu el"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu
Cunoscutul om de afaceri din Vaslui, Adrian Porumboiu a vorbit despre relațiile dintre denunțătorul Farmazon și Dumitru Buzatu. 

Adrian Porumboiu spune că Farmazon ar fi făcut averea cu ajutorul lui Dumitru Buzatu, iar cel dintâi ar fi mult mai bogat decât deja fostul șef al Consiliului Județean Vaslui. 

"Dacă vă uitați în DEX ce înseamnă *farmazon, vă veți lămuri. El a ajuns unul dintre cei mai bogați oameni din România, totul pe barba lui Buzatu. Daca ne ducem cu imaginile astea într-un film american din anii '20, știți că partenerii în businessuri mai puțin corecte, mai mult dubioase, sfârșeau într-un mod în care cel mai tare îl împușca pe cel mai slab. Aici cel mai tare e Farmazon care-l împușcă pe Buzatu care e cel mai slab. Buzatu n-a fost acolo pentru prima dată. Buzatu a participat, fără să exagerez, în anii ăștia, de cel puțin de 100 de ori la diverse evenimente și întâlniri acolo. Nu s-a dus acolo pentru prima dată. Erau mereu împreună, la pescuit, cu petreceri. Erau cu familiile acolo," a spus Adrian Porumboiu la emisiunea "Subiectiv," de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Adrian Porumboiu are afaceri în agricultură în județul Vaslui și ar cunoaște foarte bine încrengăturile din regiune. Chiar Porumboiu spune că s-a întâlnit de multe ori cu Dumitru Buzatu și chiar a mai avut contre cu acesta. 

Porumboiu: Buzatu a dat dovadă de o prostie imensă

"Eu spun foarte clar că lucrurile astea sunt cunoscute în Vaslui, nu le știu doar eu. Chiar am avut o dispută mai dură la Consiliul Județean Vaslui cu Buzatu pe marginea susținerii ginerelui lui Farmazon. Toți îl știam de om isteț, dar după părerea mea, a dat acum dovadă de o prostie imensă. Nu sunt în măsură să judec pentru ce s-au întâmplat lucrurile astea, dar vorbim fix de acea legătură bolnăvicioasă dintre ei doi. În opinia mea, Buzatu este homeless (în traducere din engleză, un om al străzii-n.r.) comparativ cu Farmazon," a mai spus Adrian Porumboiu.

*conform DEX, farmazon=om șiret, viclean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?