De la Brigada Diverse la Brigada Nimic. Un nou serial de comedie promite să facă românii să râdă ca în trecut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Brigada nimic, Facebook
Brigada nimic, Facebook
Un nou serial de comedie va fi lansat anul acesta. Alexandru Papadopol şi Iulian Postelnicu fac parte din distribuţie.

„Brigada nimic” este un serial de televiziune aşteptat cu nerăbdare de toată România. Proiectul aduce în atenția telespectatorilor o gașcă de polițiști neadaptați, gafe şi decizii proaste în rezolvarea cazurilor. În ciuda stângăciilor, brigada reușește întotdeauna să le dea de cap.

Serialul de comedie „Brigada nimic” promite personaje autentice românești. Telespectatorii vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte selecte, investitori imobiliari şi alte categorii din Românai de azi care vor face deliciul întregii acţiuni şi se vor trezi în situaţii încurcate din care numai cu noroc mai poţi ieşi.

Filmările serialului de comedie „Brigada nimic” au început deja de câteva zile. Antonii Mangov, Programming Director Pro TV, a declarat pentru presă, potrivit Radio Infinit: „Suntem foarte încântaţi de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câţiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm şi să producem şi mai multe proiecte de ficţiune, întrucât Pro TV este casa serialelor româneşti – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”.

"Brigada Nimic" ar putea fi o clonă reuşită a legendarei serii "Brigada Diverse" din perioada comunistă. Rămâne de văzut dacă producţia românească se va ridica la aşteptările publicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel