De la 1 septembrie, angajații Adevărul Holding sunt nevoiți să ponteze cu legitimația sosirea și plecarea din redacție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adevarul-holding_copy
adevarul-holding_copy

Regulile tip cazon impuse pe vremea lui Răzvan Cornețeanu în trustul lui Dinu Patriciu se reactivează. De la 1 septembrie,  toți angajații Adevărul Holding trebuie să ponteze cu legitimația dimineața la venire și seara la plecare din redacție. Dacă nu, se lasă cu “măsuri administrative”. Dacă pierd cardul, li se rețin din salariu opt euro pentru noul card de pontaj.

Un mesaj intern detaliază procedura, inclusiv ce se întâmplă când se intră în grup. Cu o precizare ușor ironică: noua procedură e “una extrem de puțin solicitantă”, scrie paginademedia.ro.

Prin mesajul transmis salariaților, se arată că toți salariații trebuie să-şi vizeze zilnic legitimaţia de acces. Acest lucru va presupune că atât dimineaţa, la sosirea la serviciu, cât şi seara, la plecare, legitimaţia de acces va fi trecută obligatoriu prin sistemul electronic de citire a accesului instalat la recepţia centrală a sediului din capitală.

Bineînțeles că vor vi și sancțiuni administrative în caz că se uită legitimația acasă sau se pierde. "În cazul în care vă veţi uita într-o zi legitimaţia de acces, veţi solicita una provizorie colegilor de la recepţie. Repetarea constantă a acestui lucru vă va atrage însă măsuri administrative.

Dacă aţi constatat că v-aţi pierdut legitimaţia de acces, atunci sunteţi rugaţi să vă adresaţi în cel mai scurt timp Departamentului de Resurse Umane care vă va elibera un nou card, contravaloarea acestuia de opt euro urmând a vă fi reţinută din salariu", se mai arată în mesajul transmis  salariaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel