Data publicării:

De Crăciun, Dan Negru are un mesaj pentru toți copiii din România. Întrebarea la care cei mici nu i-au putut răspunde

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Dan Negru vrea să le transmită copiilor faptul că azi ne aflăm în anul 2023 datorită nașterii lui Isus. Prezentatorul consideră că este foarte important pentru cei mici să cunoască acest aspect.

Dan Negru este una dintre cele mai apreciate vedete din țară. Prezentatorul a cucerit internetul în ultima perioadă prin jurnalul său de turist prin întreaga lume. Deseori el își pornește camera de la telefon și le arată românilor cum este în alte țări, ce diferențe culturale și sociale sunt între România și alte țări, poate chiar și din cealaltă parte a Planetei.

Dan Negru a captat și publicul de pe internet prin plimbările sale, fiind cunoscut adesea și pentru discursul său considerat patriotic de mulți internauți. Printre alte subiecte atinse de Dan Negru pe platformele de socializare se numără și atenția pe care o acorda asupra domeniului educației și domeniului social, incriminând dur de fiecare dată alegerile statului român sau chiar momentele mai puțin fericite precum azilele groazei, cazul de la 2 Mai și nu numai.

De această dată, prezentatorul s-a afișat în online pentru a „preda” o lecție copiilor, dar și pentru a îi îndemna pe părinți să le explice tinerilor de ce ne aflăm astăzi în anul 2023. Prin urmare, mesajul lui Dan Negru le explică celor mai mici că Isus s-a născut acum 2023 de ani și că a „cucerit” lumea, bazându-se pe faptul că întreaga societate astăzi are ca reper temporal în istorie „după” și „înainte” de Hristos.

Mai jos este redat integral mesajul lui Dan Negru:

„Spuneți-le copiilor că ziua de azi e despre locul ăsta - Betleem - locul unde s-a născut Isus. Am întrebat zilele trecute într-o emisiune câțiva copii dacă știu de ce noi suntem în anul 2023. Au ridicat din umeri, nu prea știau. Să le spunem copiilor lecția asta care nu prea se predă în școli. Noi suntem în anul 2023 pentru că acum 2023 de ani s-a născut aniversatul zilei - Isus. El a împărțit timpul în două. În istorie așa se numerotează anii, înainte și după Hristos. Toată planeta trăiește în anul 2023, și cei din Dubai, și cei din India, și cei din Hong Kong. Toți accepta anul 2023. Acum 2023 de ani s-a născut Isus. Nu e despre religie, e despre sporul de cunoștințe pe care orice copil trebuie să-l aibă. Acum 2023 de ani, de Crăciun, s-a născut Isus, cel care a împărțit timpul în două și a biruit lumea.”, a spus Dan Negru, pe platformele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel