De ce votează DA CT Popescu: Băsescu e o cutră vopsită, un laș, un clănțău, un șarlatan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ctpopescu
ctpopescu

Cristian Tudor Popescu a părăsit poziția sa de observator neutru al scenei politice și s-a pronunțat ferm pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Editorialistul de la Gândul admite că președintele suspendat dorește să se întoarcă la Cotroceni prin orice mijloace, fiind ”o cutră vopsită”, nu un om mândru așa cum îl credea Popescu.

Dacă Popescu l-a admirat pentru intenția de a lupta până în ultima clipă pe Băsescu, ”sucirea” acestuia și chemarea la boicot i se par lui CTP un refuz al luptei și o încercare de compromitere a României pe plan european.

”Dacă pierdea cinstit, T. Băsescu îşi valida propria legendă, aceea că este sacrificat în urma măsurilor dure, dar necesare, luate în 2010, scrie CT Popescu.  „Ştiu că românii sunt supăraţi pe mine” spunea tot Băsescu – prin boicotarea referendumului el hăhăie sardonic la supărarea românilor, folosindu-se de ieşirea de incendiu pe care i-a oferit-o Curtea Constituţională”.

Concluzia lui CT Popescu despre Băsescu: ”sunteţi un laş, un clănţău uriaş, un şarlatan de care poporul român îşi va aduce aminte ca de o boală ruşinoasă a istoriei sale”.

Dacă suspendatul va îndemna lumea să nu vină la vot, CT Popescu va vota DA la referendum, mai scrie editorialistul în finalul articolului din gândul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel