Data publicării:
De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești. Trucul bucătăreselor adevărate
Orice gospodină ar trebui să își pună la punct o colecție de trucuri, numai bune în bucătărie. Ceapa trebuie ținută în lapte, înaine de a fi prăjită. Știi de ce?
Atunci când e necesar să adaugi apă în mâncare, este indicat să foloseşti apă fierbinte.
Pentru ca legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apă rece sau cuburi de gheaţă.
Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.
Vezi și: Chec de post. Cea mai gustoasă prăjitură. Ai încercat rețeta?
De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești
Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare.
Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.
Ţine ceapa în lapte înainte să o prăjești pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă.
Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.
Vezi și: De ce să ungi cozonacii și cornulețele cu cafea cu lapte. Trucul secret din bucătăria bunicii
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News