De ce trebuie demis Andrei Marga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Teodor Baconschi l-a acuzat pe Andrei Marga de politizare în Ministerul de Externe. Marga i-a răspuns că este un intelectual de carton, care minte pentru a ieși în evidență. Consider, deci, că trebuie neapărat demis. Îndepărtarea lui Andrei Marga din postul de ministru se impune, mai ales într-un context atât de tensionat pe plan internațional, când drepturile omului și alte subiecte ce țin de corectitudinea politică pot fi speculate în orice moment de o putere străină.

Motivul pentru care Andrei Marga ne pune într-o lumină defavorabilă este evident, iar dacă Victor Ponta nu îl demite urgent, Traian Băsescu e obligat să intervină. Nu este normal ca un ministru să dea dovadă de atâta cruzime, de un comportament inuman, de nepăsare față de suferința unui semen. Este limpede că a citit sau chiar a auzit declarația dlui Baconschi, dovadă că i-a răspuns. Nouă, celor care nu ne ocupăm de toți luzerii ieșiți în peisaj, ne-au scăpat vorbele  cu pricina. Atunci, dacă avea cunoștință de atare declarație, de ce nu a chemat SMURD-ul, de ce nu a sunat la 112, să anunțe că un cetățean român are o criză?

Desigur, nu e nimic patologic în acuzația de politizare. Dar când te cheamă Baconschi-1 milion de voturi și-ți pui mâna în cap, se cheamă că ai o criză acută de chelie, dacă nu mai rău.

"Sunt convins că proiectul legii de vot prin corespondenţă îi va face pe românii din comunităţile de peste hotare să ne aducă nu 100.000 de voturi, cum ne-au adus rândul trecut, ci un milion de voturi. Este un obiectiv pe care îl putem atinge dacă vom reuşi să dăm acest necesar semnal de înnoire", spunea Baconschi, în discursul de susţinere a candidaturii sale la funcţia de prim-vicepreşedinte PDL.

Teodor Baconschi era, în acel moment, în funcția în care se află, astăzi, Andrei Marga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel