Data publicării:

De ce se îmbracă Anamaria Ferentz în hainele bunicii sale, în fiecare an de ziua ei: "E cel mai prețios lucru pe care îl am"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Ferentz
Sursa foto: Instagram Anamaria Ferentz
Anamaria Ferentz și-a sărbătorit ziua de naștere, de curând. În fiecare an, cu această ocazie, îmbracă hainele bunicii sale.

"Mi-am sărbătorit ziua acasă, pe 14 decembrie. Am avut petrecerea de Crăciun a firmei lui Doug (n.r. Douglas Sproul, iubitul ei) și am cântat acolo. S-a nimerit să fie odată cu ziua mea și a fost perfect! Am avut 250 de invitați și o petrecere organizată unde nu a trebuit să stau eu să organizez nimic. A fost muzică bună, mâncare, o sală superbă și totul a fost planificat în detaliu!

A fost o mare surpriză și o bucurie!

A fost, să zicem, ca o petrecere surpriză! Am cântat două piese de Crăciun, inclusiv piesa cea nouă, "Christmas is near”, și "Happy Birthday to my baby", pe care am scris-o și i-am făcut-o cadou iubitului meu pentru ziua lui în martie și am lansat-o de ziua mea. Bineînțeles că am dedicat-o tuturor sărbătoriților de la petrecere și s-a nimerit să fie vreo 20 de oameni pe acolo născuți în decembrie.

A fost o mare surpriză și o bucurie! Am avut cu cine să împart tortul! Am primit cred că cele mai frumoase flori din viața mea, atât de colorate și de frumoase. A zis că sunt colorate ca mine și pline de viață, multicoloră! Am primit multe surprize și cadouri. A fost absolut superb! O să sărbătorim și cu copiii și cu restul familiei, acum, pe 22 decembrie!”, a povestit Anamaria Ferentz pentru ciao.ro.

De ce se îmbracă în hainele bunicii sale, în fiecare an de ziua ei

"Pentru că pe 14 decembrie e și ziua bunicii mele, deși în certificatul de naștere e trecută pe 16 decembrie, pentru că așa era înainte, așteptau să vadă ce se întâmplă cu bebelușii, am păstrat tradiția. În fiecare an, oriunde plec, mă îmbrac și în bluza bunicii mele, e singurul lucru pe care îl am de la ea. Mai am și un șal și o vestă împletită de ea, dar bluza asta e foarte veche, o are de când era ea fată tânără și e cel mai prețios lucru pe care îl am. Îi port cămașa în fiecare an de ziua noastră și m-am pozat cu ea și cu Supai, cățelul meu”, a mai spus Anamaria Ferentz.

Vezi și:  Cum l-a cunoscut Anamaria Ferentz pe iubitul său american cu 11 ani mai mare: "Când am auzit că are șapte copii și stă în Oregon, nu mi-am dorit să îl cunosc" 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel