De ce să ții grișul în apă sau lapte, înainte de-al găti. Habar nu ai avut! Un truc foarte eficient
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 14 ian 2020, 21:04
WhatsApp
Acest truc are efecte fantastice. Îl vei folosi și tu de acum încolo. Iată cum te ajută.

Orice fel de mâncare preparat cu griş devine mai gustos şi mai pufos dacă, înainte de preparare, acesta este înmuiat pentru 30 de minute în apă sau lapte.

Găluştele de griş vor fi mai aspectuoase şi mai gustoase, dacă amestecăm grişul cu 2-3 linguriţe de mălai de bună calitate.

Dacă gătiți orez și nu vreți să iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare în apa în care îl puneți la fiert (la 180 de grame de orez).

Vezi și: De ce să ungi ardeii grași cu ulei de măsline, înainte de a-i umple cu carne. Secretul cu efect uimitor

G Ad:

De ce să tai prăjiturile cu un cuțit umezit. Trucul genial folosit în restaurante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro