De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos. Carnea ținută în suc de ananas face parte dintre secretele din bucătărie pe care gospodinele ar trebui să le știe.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel