Data actualizării:
Data publicării:
Data publicării:
De ce să pui un gălbenuș de ou în cafea. Vei fi surprins de rezultat! Trucul cu tradiție
Dacă ești fan cafea, trebuie să știi acest secret. Iată de ce ar trebui să adaugi un gălbenuș de ou în această băutură.
Cafeaua cu ou este o tradiţie scandinavă. Bateţi un gălbenuş de ou şi adăugaţi-l în cafeaua râşnită înainte de a adăuga apa fierbinte, potrivit adevarul.ro.
Astfel, băutura nu va avea aciditate şi nici nu va fi amară, scrie descopera.ro. Este extrem de populară în rândul familiilor luterane din Norvegia, Suedia şi Danemarca.
Iată cum se prepară cafeaua cu ou:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile