Data actualizării:
Data publicării:

De ce să pui oțet și zahăr în borcanul cu muștar. Nu te-ai fi gândit niciodată!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Acest truc este foarte eficient. Oțetul și zahărul îți vor fi de mare ajutor. Iată cum funcționează.

Alegeri prezidentiale 2024

Ardeii copţi nu se curăţă sub apă pentru că îşi pierd din vitamine şi din valoarea nutritivă. Se pun într-un vas acoperit, până se răcesc.

Muştarul uscat poate fi împrospătat adăugând puţin zahăr şi o linguriţă de oţet, după care se freacă uşor. 

Dacă adăugaţi în apa clocotită puţină zeamă de lămâie, legumele puse la fiert nu se mai înnegresc.

Mirosul de pește sau ou, lăsat pe tacâmuri, se îndepărtează prin frecarea lor cu o felie de lămâie.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Cum faci PÂRJOALE moldovenești PUFOASE. Trucul gospodinelor pricepute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel