De ce să pui cola în aluatul de gogoși. Trucul cu rezultate de excepție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ți-e poftă de gogoși sau de plăcinte? Ei bine, nu mai sta. Fugi în bucătărie! Însă, înainte de a te apuca de treabă, trebui să știi acest truc. Îți va asigura succesul.

Când faci plăcinte sau gogoși, adaugă puțină apă minerală sau cola în aluat. Poți adăuga și puțin bicarbonat de sodiu. Aluaturile vor fi mai pufoase, mai aerate, se vor prăji mai repede și vor absorbi mai puțin ulei.

Pentru prăjire, este bine să folosești ulei din germeni de porumb. Are un punct ridicat de fierbere și nu eliberează radicalii liberi și toxinele pe care le emană uleiul de floarea soarelui.

Vezi și: De ce să freci copănelele cu bicarbonat, înainte să le bagi la cuptor. Trucul special al gospodinelor

Ciorbă de porc cu zeamă de murături. Rețeta țărănească pe care trebuie s-o încerci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel