Berea pusă la fiert cu zahăr este folosită ca leac din bătrâni pentru tusea fumătorului sau pentru a trece peste o răceală mai puternică. Pentru prepararea siropului de bere ai nevoie de 150 de grame de zahăr și o jumătate de litru de bere blondă sau neagră. Topește zahărul într-o tigaie și apoi amestecă-l cu berea pusă la fiert, până capătă o nuanță închisă la culoare.
Berea și zahărul se lasă la foc mediu, 15-20 de minute, după care siropul obținut este pus într-o sticlă de sticlă și se lasă să se răcească. Se consumă în 24 de ore. Se ia o singură linguriță din acest sirop dimineața, înainte de micul dejun sau de cafea.
Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui oțet peste un ou crud. Rezultatul este fantastic!
Ce trebuie să faci dacă bagi benzină în loc de motorină sau invers
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz