De ce să freci copanele de pui cu bicarbonat, înainte de a le băga la cuptor. Rezultat fabulos!
Există un truc care îți asigură succesul, atunci când vine vorba de prepararea copanelor de pui. Folosește bicarbonatul, iar cei dragi te vor felicita.
Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei. Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.
Carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apa în care o fierbeți.
Înainte să gătești copănelele, freacă-le cu un amestec de bicarbonat de sodiu și sare fină de bucătărie. Presară apoi diverse condimente și pune-le la cuptor sau în tigaia cu ulei încins. Vor prinde o crustă aurie și crocantă și vor fi moi și suculente la interior.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News