Data publicării:
De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional
Dacă te-ai gândit să faci o friptură în weekend, ar trebui să știi acest truc. Dacă îl vei aplica, te vei bucura de un rezultat minunat.
Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte.
Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aroma şi o crustă crocantă.
Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minim o oră.
Pentru a prepara o friptură perfectă şi aromată trebuie să urmezi câțiva pași. Așadar, carnea se freacă bine cu un căţel de usturoi tăiat în jumătate. Se unge carnea cu unt. Se face o legătură de ierburi (cimbru, rozmarin, oregano) şi se înmoaie în sucul care se formează în procesul de prăjire.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News