De ce s-a terminat colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill: Să fie clar
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 02 aug 2022, 09:22
WhatsApp
Instagram Simona Halep
Simona Halep a spus cum s-a terminat colaborarea cu Darren Cahill, într-un interviu în care a fost întrebată despre o comparaţie între fostul şi actualul antrenor, Patrick Mouratoglou. 

"În primul rând, Darren m-a părăsit în septembrie anul trecut, așa că nu l-am părăsit eu, să fie clar. În al doilea rând, nu voi compara, pentru că sunt super diferiți. Ceea ce pot spune în acest moment este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, să îl întâlnesc pe Patrick. El are o super energie. Este super amabil. Așa că înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni", a declarat Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Simona Halep, după meciul cu Cristina Bucșa: Am avut probleme. Pun multă presiune pe mine

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut primele declarații după ce s-a calificat în optimi la Washington.

Simona Halep s-a calificat după ce a învins-o pe Cristina Bucşa cu 6-3, 7-5.

Simona Halep, a treia favorită, a obţinut victoria după o oră şi 20 de minute, în primul său meci pe hard după o pauză de o lună care a urmat participării la Wimbledon.

G Ad:

„Este foarte frumos să fiu iar aici, atmosfera este foarte frumoasă. M-am simțit binevenită, vă mulțumesc tuturor pentru asta. Mi-a luat mai mult timp să mă acomodez, am avut ceva probleme astăzi. Mă bucur că am reușit să închid meciul în două seturi. Nu a fost ușor, dar mă bucur”, a spus Simona Halep, după meci. „Pun multă presiune pe mine. Se mai întâmplă ca adversara să joace bine, nu știi niciodată cum va merge meciul. Am luat lucrurile punct cu punct astăzi”, a mai zis Simona Halep.

Jucătoarea Simona Halep a făcut foarte multe erori în acest meci, însă diferenţa de valoare a fost prea mare pentru a avea emoţii. Halep a reuşit 4 aşi, dar a făcut şi 6 duble greşeli, încheind cu un procentaj de doar 44,8% mingi puse în teren cu primul serviciu. Românca a reuşit 19 mingi direct câştigătoare (Bucşa doar 7), dar a făcut şi 33 de erori neprovocate (30 pentru Bucşa).

După victorie, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 4.100 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro