Urmărește emisiunea live
De ce s-a răspândit Coronavirusul în Italia: Greșeala FATALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A fost o greșeală fatală în Italia care a dus la răspândirea coronavirusului. Nimeni nu a vorbit până acum despre acest subiect.

Walter Ricciardi, 60 de ani, mare specialist în Sănătate din Italia și reprezentant în Organizația Mondială a Sănătății, a vorbit despre marile greșeli care s-au făcut în această țară privind prevenirea infecției cu coronavirus.

„În Italia există unele focare epidemice, trebuie să lucrăm pentru a nu se transforma într-o epidemie. Există o serie de epidemii în lume și trebuie să le prevenim să devină o pandemie", a explicat Walter Ricciardi, scrie libero.it.

Carantina necesară pentru a opri infecția cu coronavirus


„Plătim pentru faptul că nu am pus imediat în carantină oamenii veniți din China în Italia. Am închis zborurile, o decizie care nu are nicio bază științifică, iar acest lucru nu ne-a permis să urmărim sosirile", a spus el. Și chiar dacă au interzis zborurile directe China - Italia, oamenii veneau făcând escală, nu erau controlați.

„În plus, atunci când medicii sunt infectați înseamnă că practicile adecvate în acest caz nu au fost puse în aplicare, pe lângă faptul ca virusul este foarte contagios. Franța, Germania și Regatul Unit, în urma anunțului OMS, nu au blocat zborurile directe", a adăugat el.

O a treia persoană infectată cu noul coronavirus a murit, a anunțat Giulio Gallera, consilierul regional din Lombardia.


Consilierul regional din Lombardia le-a spus reporterilor că victima este o femeie în vârstă din orașul Crema, la est de Milano, care suferea totodată de cancer. Alte două persoane vârstnice din nordul Italiei au murit în decursul a 48 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel