Data actualizării:
Data publicării:

De ce s-a căsătorit Andreea Berecleanu cu medicul Constantin Stan abia la trei ani de la cerere: "Nu am vrut să risc..."

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu a explicat de ce s-a măritat cu medicul estetician Constantin Stan abia la trei ani de la cererea în căsătorie.

"Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie. Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar. Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles", a spus Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu

"Suntem identici, doar că avem sexe diferite"

"Pasiunea a existat din prima secundă în cuplu și așa va fi mereu! Suntem identici, știm deja asta, doar că avem sexe diferite. Firi puternice, temperamentale, când e vorba despre emoții, echilibrate, când e vorba despre profesie. Avem aceleași dorințe, principii, alegeri, viziune, ne iubim întreaga familie, nu facem niciodată diferențe între copiii noștri, comparații. Împărțim și primim dragoste. Și ne respectăm", a mărturisit prezentatoarea tv.

"Viața noastră a decurs firesc, cu iubire și recunoștință pentru întâlnirea noastră. Iubirea este cel mai important ingredient al unei relații și este de ajuns. Este cazul nostru", a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie. Cei doi au spus "Da" în fața Gabrielei Firea, primarul Capitalei de atunci. Căsătoria dintre cei doi a fost una discretă, ferită de ochii presei și ai publicului, astfel că la eveniment au participat doar familia și prietenii foarte apropiați.

Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel