De ce pleacă tinerii din Constanța. Samurai: E foarte ciudat. Ăsta e motivul / Video
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 09 oct 2020 / 10:38
WhatsApp
Bogdan Morarescu (Samurai) a vorbit la interviurile DC News despre motivele pentru care Constanța e un „oraș amorțit”, în ciuda potențialului. 

În studio-ul DC News, în cadrul unui interviu, Samurai, un artist originar din Constanța, dar care locuiește în București, a dezvăluit care sunt motivele pentru care tinerii nu rămân la malul mării. 

„Constanța, din păcate, e un oraș destul de amorțit... ca să nu zic mort. E mare păcat. Nu sunt job-uri, nu prea ai posibilități să faci o carieră și să te dezvolți ca tânăr. E foarte ciudat. Din ce am realizat eu, nu sunt corporații, chestii de genul... să ofere job-uri”, a spus Samurai la interviurile DC News.

În continuare, Samurai a afirmat că „lozul pe care poți să mizezi cel mai tare ar fi să faci Academia Navală sau OMC-ul și să pleci pe mare. În rest, să livrezi pizza, să lucrezi în alimentare, de-astea. Nu prea ai posibilități, de aia toți tinerii pleacă.

Poate s-a mai schimbat treaba între timp, dar eu nu văd să se întoarcă nimeni. Și încă pleacă tineri, nu prea rămân. E păcat. Și eu aș fi vrut să rămân”.

Totuși, Samurai a atras atenția că, dacă oamenii care lucrează de acasă „s-ar mai întoarce la origini”, lucrurile poate s-ar schimba în mai multe orașe din țară, inclusiv în Constanța. 

„Acum poți să lucrezi de oriunde, de pe net. Poate o să mă întorc. Și nu numai în muzică poți să lucrezi de acasă. Chiar cred că ar prinde bine treaba asta cu lucratul de acasă, dacă ar realiza lumea și s-ar mai întoarce la origini”, a încheiat Samurai. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro